top of page
Tumbleweed & Fireflies Photography - Tom en Loes-98.jpg

Hey there adventurers!

Tumbleweed & Fireflies Photography - Elopement Wendy Eelco-190_websize.jpg

Wat is dat dan, een elopement?

Een elopement is een kleine, intieme, betekenisvolle en authentieke trouwdag die precies laat zien wie JULLIE TWEE zijn. Het is het vieren van jullie liefde voor elkaar, simpel met jullie twee, wars van trouwtradities en regels. Een dag vol vrijheid, avontuur en liefde - en aan het einde ervan zijn jullie getrouwd!

Dit betekent niet dat er helemaal geen gasten zullen zijn, het mooie is dat jullie dat helemaal zelf kunnen bepalen! Een elopement kan dus variëren van alleen jullie tweetjes, tot het hebben van een kleine selectie van jullie meest favoriete mensen ter wereld, meestal tot maximaal 20 gasten.

Omdat er geen regels zijn, en een elopement vaak minder kost dan een traditionele bruiloft, kiezen veel koppels een bijzondere plek in het buitenland voor hun elopement - maar thuis blijven kan ook, jullie bepalen!

Tumbleweed &Fireflies Photography - Jane Matthew Isle of Skye 22-73.jpg

 Are you ready for an adventure of a lifetime?

Tumbleweed &Fireflies Photography - Jane Matthew Isle of Skye 22-99.jpg

15% korting

The best thing about eloping is that there are

no rules (freeedom!) and you can create an intentionally intimate wedding day that truly reflects who you are.

Hoe klinken de volgende ideeen? Jullie roeien met z'n tweeën naar een onbewoond eilandje in een meer, waar een verlaten ruine op jullie staat te wachten. Jullie vullen de ruimte met kaarsen, draaien jullie lievelingsmuziek, en vertellen elkaar tijdens een intieme ceremonie waarom jullie voor elkaar kiezen.  Of jullie reizen met jullie dierbaarste mensen naar Schotland voor een handfasting-ceremonie in de Highlands, en proosten met jullie favoriete whiskey terwijl de wind door jullie haar wappert. Of wat denken jullie van een hike naar een gletsjer in IJsland, jullie geloften die weerkaatsen tegen de ijswanden, met daarna hotdogs eten in een van de thermale warme riviertjes? Of een meerdaagse wandeling naar die adembenemende waterval, terwijl jullie in het wild kamperen en de enige toeschouwers bij jullie ceremonie de vossen en herten in het bos zijn... Alles is mogelijk, zo lang jullie er maar heel erg blij van worden!

Dichter bij huis kan natuurlijk ook: een roadtrip in jullie favoriete vervoersmiddel naar dat ene knusse huisje aan zee of in het bos, samen wakker worden door een duik in zee (of in een hot tub), een ballonvaart met een zachte landing in een wild bloemenveld waar jullie lievelingsmensen jullie toejuichen, en de dag eindigen met dansjes rond het kampvuur en sterrenkijken.

Whatever you've always dreamed of, or haven't dared dream of, is possible!

Tumbleweed & Fireflies Photography - Elopement Wendy Eelco-95_websize.jpg
Tumbleweed & Fireflies Photography - 2022 schotland-65_websize-2.jpg

Photo: Jeanne

A little bit about

the person you might spend the most memorable day of your life with

(me!):

 

Hey, Eva hier, jullie professionele elopementfotograaf.

Ik ben een dromer, introvert, met een grote fantasie en zo nu en dan de moed om mijn dromen waar te maken (zoals fotograaf worden en de wereld rondreizen).

Ik werd verliefd op fotografie in de donkere kamer (laaang geleden) en werk sinds 2011 als fotograaf - en daar geniet ik intens van (behalve dan op administratiedagen).

Ik ben makkelijk gezelschap, meer een luisteraar dan een prater, altijd nieuwsgierig naar andere mensen en naar de wereld waarin we leven.

Ik hou van boeken lezen, nieuwe landen ontdekken, rondscharrelen in onze tuin, lekker eten koken en picknicken op mooie plekken.

Ik ben geboren in 1981, woon in Nederland (omgeving Den Bosch) en heb 2 (meestal) schattige kinderen en ook een (meestal) schattige man.

Leuk weetje: toen mijn man en ik tien jaar getrouwd waren, besloten we dit te vieren door onze geloften te hernieuwen. Samen met onze kinderen reisden we naar het land van ons hart, Schotland, en hadden een geweldige tijd op Isle of Skye.

Onvergetelijke herinneringen, die ik jullie ook gun!

Tumbleweed & Fireflies - Elopement Jeroen & Dieuwertje-189_websize.jpg

Inbegrepen bij jullie elopementfotografie:

- EEN DROOMPLAN op maat:
Er van uitgaande dat jullie dit niet zo vaak doen, begrijp ik helemaal dat jullie misschien best wat hulp kunnen gebruiken bij het bedenken en plannen van jullie droom-elopement zodat het helemaal bij jullie past. We leren elkaar kennen, dromen groots, en desgewenst geef ik jullie tips wat betreft locaties, lievelingsleveranciers, en een planning op maat. 

- Een onvergetelijk beeldverhaal + een houten album:
Jullie avontuur, jullie band met elkaar en het plezier dat jullie samen hebben verdient het om voor altijd te worden vastgelegd. Ik zorg ervoor dat jullie iedere keer weer met een grote glimlach door jullie trouwalbum zullen bladeren. Dus ja, bij ieder pakket krijgen jullie een door mij ontworpen houten album (20 x 20 cm, 12 spreads), samen met een online gallery vol foto's. 

- Privacy en goed gezelschap:
Ik kan me voorstellen dat het idee in het begin misschien wat vreemd aanvoelt, als je denkt aan elopen met z'n twee, met dan de hele tijd zo'n vreemde snuiter met camera om jullie heen. Kijk, en daarom is het zo belangrijk om elkaar van tevoren te ontmoeten! Daarnaast ben ik -zo is mij verteld- goed gezelschap, en zal ik regelmatig op afstand van jullie fotograferen zodat jullie voldoende privacy hebben en ik ook de ongeziene momenten mee pak.
Privacy guaranteed!

-
reiskosten:
Geen onverwachte reiskosten achteraf, al mijn reis-en verblijfskosten zijn inbegrepen.

 

illustratie physalis plant

Elopement itinerary example

Just to give you an idea, I have drawn up an example of a possible elopement day.
Hopefully this will get you excited about ALL the possibilities...Once you're convinced an elopement might be just the right thing for you, I'd be really happy for us to get in touch to get to know eachother and talk about what your perfect elopement day should look like! Getting to know eachother is very important, since I'll be there to capture your whole day (don't worry, I won't be in your face and I'll give you lots of privacy! ;)). It's also important so that I can help you dream up a kick ass planning for the day, especially made for you and for the things that really suit you as a couple.

Schermafbeelding 2020-05-23 om 10.49.37.
Schermafbeelding 2020-05-23 om 10.49.57.

15% korting

dieren welkom!

Jullie huisdieren, jullie metgezellen des levens, zijn natuurlijk jullie eregasten - dat snap ik volkomen! 

Dus ja, natuurlijk fotografeer ik met alle liefde ook jullie kat (nadat ik haar eerst geknuffeld heb), en neem vooral jullie hond mee. Gaan we lekker lang mee wandelen, of mee snoozen voor de haard.

Animals bring a lot of joy to our lives, so why leave them out on your wedding day? 

Tumbleweed & Fireflies - Elopement Jeroen & Dieuwertje-30_websize.jpg
Tumbleweed & Fireflies Photography - Tom en Loes-33.jpg
Tumbleweed & Fireflies Photography - preview Sander Jitske-16_websize.jpg

15% korting

De landen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, en die me de adem benemen: Schotland, IJsland, Ierland, Scandinavie en - hoog op mijn wensenlijstje- de Faroer Eilanden. Het zijn landen waar ik meermaals naar toe ben gereisd (afgezien dan van Faroer), en die ik goed ken. Daarom heb ik besloten om me als elopementfotograaf te specialiseren in deze Noordelijke landen. Samen gaan we de meest prachtige plekken ontdekken! 

En natuurlijk fotografeer ik ook dolgraag jullie elopement in Nederland en Belgie. Van jullie eigen achtertuin en de weidsheid van de Waddeneilanden, tot aan de Ardennen met haar heuvels, ruige wildernis en landschappen vol verhalen.

Andere plannen of wensen? Ik hoor ze graag!

“You never know what may cross your path and fuel the Wildness of your Soul”

Tumbleweed & Fireflies Photography - Eva Ijsland-10_websize.jpg
Tumbleweed & Fireflies Photography - Eva Ijsland-3_websize.jpg

Northern countries specialist

Tumbleweed & Fireflies Photography - Elia & Diego Iceland-9.jpg

15% korting

Tumbleweed & Fireflies Photography - Anneleen en Thomas in Schotland-68.jpg

vow renewal

Nog steeds heel erg dol op elkaar, maar stiekem aan het balen dat jullie al getrouwd zijn, een x aantal jaar geleden, op een manier die nu misschien niet helemaal meer bij jullie past? Zou je het nu heel anders aanpakken dan destijds? Geen paniek, gelukkig zijn daar VOW RENEWALS!

Relaties ontwikkelen zich, en jullie leven samen verandert mee. En als we geluk hebben, groeit de liefde tussen jullie alleen maar. Uit eigen ervaring weet ik dat het ontzettend speciaal is om die liefde zo nu en dan te eren. Om echt stil te staan bij hoe ver jullie al gekomen zijn. Om al het goede (en ook het minder goede) te vieren in al die jaren dat jullie al samen zijn, want het leven is kwetsbaar. 

Om je mooi te maken voor elkaar, elkaar diep in de ogen te kijken, en middels een betekenisvolle ceremonie naar elkaar uit te spreken: wij kiezen nog steeds voor elkaar. 

3-daags elopement avontuur

- een kennismakingsgesprek in mijn daglichtstudio bij Den Bosch, of een online videogesprek

 

- advies in het maken van een droomplanning voor jullie elopement

- 18 uur elopement fotografie verspreid over 3 avontuurlijke dagen, in goed gezelschap (bv 4 - 10 -4 uur)

- mijn reis-en verblijfskosten naar Schotland, Ierland, Scandinavie, IJsland of de Faroer eilanden. 

 

- minstens 900 professioneel bewerkte foto's in een online gallery, desgewenst gemakkelijk te delen met vrienden en familie + preview binnen een week na terugkomst

 

- het allermooiste, grootste fotoalbum in journal stijl, in een houten koffietafelbox (30 x 30 cm met 50 spreads twv 990 €)

- een boom die ik aan het einde van het jaar plant

7800 

voor 18 uur fotografie in 3 dagen

Tumbleweed &Fireflies Photography - Jane Matthew Isle of Skye 22-200.jpg

The Big Bang!

investment elopement
investment elopement

Elopement pakketten & prijzen

Tumbleweed & Fireflies Photography - Anneleen en Thomas in Schotland-74.jpg

1,5 dag

Elopement fotografie

-

- een kennismakingsgesprek in mijn daglichtstudio bij Den Bosch, of een online videogesprek

 

- advies in het maken van een droomplanning voor jullie elopement

- 12 uur elopement fotografie verspreid over 1,5 avontuurlijke dagen, in goed gezelschap (bv 4 - 8 uur)

- mijn reis-en verblijfskosten naar Schotland, Ierland, Scandinavie, IJsland of de Faroer eilanden. 

 

- minstens 600 professioneel bewerkte foto's in een online gallery, desgewenst gemakkelijk te delen met vrienden en familie + preview binnen een week na terugkomst

 

- een prachtig houten fotoalbum om voor altijd te koesteren (20 x 20 cm, 12 spreads -upgrade mogelijk)

- een boom die ik aan het einde van het jaar plant

4800 

voor 12 uur fotografie in 1,5 dagen

1 dag

Elopement fotografie

- een kennismakingsgesprek in mijn daglichtstudio bij Den Bosch, of een online videogesprek

 

- advies bij het maken van een droomplanning voor jullie elopement

- 8 uur elopement fotografie op 1 avontuurlijke dag, in goed gezelschap 

- mijn reis-en verblijfskosten naar Schotland, Ierland, Scandinavie, IJsland of de Faroer eilanden. (minus €500 voor elopements in Nederland en Belgie)

 

- minstens 500 professioneel bewerkte foto's in een online gallery, desgewenst gemakkelijk te delen met vrienden en familie + preview binnen een week na terugkomst

 

- een prachtig houten fotoalbum om voor altijd te koesteren (20 x 20 cm, 12 spreads -upgrade mogelijk)

- een boom die ik aan het einde van het jaar voor jullie plant

3600 

voor 8 aaneengesloten uren fotografie op 1 dag

Tumbleweed & Fireflies Photography - Cindy & Paul Oostenrijk-577_websize.jpg
Tumbleweed & Fireflies - Elopement Jeroen & Dieuwertje-167_websize.jpg

Sweet & Short

Elopement adventure

- een kennismakingsgesprek in mijn daglichtstudio bij Den Bosch, of een online videogesprek

 

- advies bij het maken van een droomplanning voor jullie elopement

- 3 aaneengesloten uur elopement fotografie op 1 avontuurlijke dag, in goed gezelschap 

- mijn reis-en verblijfskosten in Nederland en Belgie

(toeslag voor andere landen)

 

- minstens 150 professioneel bewerkte foto's in een online gallery, desgewenst gemakkelijk te delen met vrienden en familie + preview binnen een week na terugkomst

 

- een prachtig houten fotoalbum om voor altijd te koesteren (20 x 20 cm, 12 spreads -upgrade mogelijk)

- een boom die ik aan het einde van het jaar voor jullie plant

1200 

voor 3 aaneengesloten uren fotografie op 1 dag

 • Wat is het verschil tussen een elopement en een intieme buitenbruiloft?
  Goede vraag! - Het grote verschil is dat je een elopement doorgaans viert met 2 mensen, waarbij eventueel een deel van de dag extra mensen aansluiten (tot max. 20 personen). Dus bij een elopement ben je een groot deel van de tijd met jullie twee, ook al besluiten jullie bijvoorbeeld in de avond wel met een klein clubje lievelingsmensen samen te zijn. Bij een intieme bruiloft zijn doorgaans zo rond de 40 a 50 mensen aanwezig. - Een ander groot verschil is de invulling van de dag. Bij een elopement ervaar je meer vrijheid in de daginvulling, terwijl er bij een intieme bruiloft doorgaans wel een wat meer traditionele dagplanning is (aankleden, fotoreportage, ceremonie, avondeten, feest - ook al vullen jullie dat geheel naar eigen idee in).
 • Zijn we dan wel echt getrouwd wanneer we elopen?
  Een elopement is minstens zo groots als een traditionele bruiloft, en daarna zijn jullie echt met elkaar getrouwd. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie ceremonie door een zelfstandig trouwambtenaar (babs) te laten voltrekken, of jullie vragen een goede vriend(in) om trouwambtenaar voor één dag te worden zodat jullie ceremonie extra persoonlijk is. Maar wellicht kiezen jullie wel voor een 'handfasting ceremony' of het voorlezen van jullie eigen geloften aan elkaar, terwijl jullie het wettelijke gedeelte al eerder op het gemeentehuis hebben geregeld. Ook per land verschillen de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, en uiteraard denk ik desgewenst met jullie mee!
 • Fotografeer je overal ter wereld onze elopement?
  Ik ben dol op reizen en avontuur, dus laat me vooral jullie plannen weten! Dat gezegd hebbende; ik bereid me altijd goed voor op een elopement, en dus specialiseer ik me in de landen waar ik al vaker heb gewerkt en die mijn hart gestolen hebben. Dat zijn (met stip op nummer 1) Schotland, Ierland, IJsland en Scandinavie. En daar voeg ik héél graag de Faroer eilanden aan toe, nemen jullie me mee? ;)
 • Wij willen 'gewoon' in Nederland of Belgie elopen, kunnen we jou dan ook boeken?
  Graag zelfs! Er zijn echt geen ruigen bergen of weidse vergezichten nodig om te elopen. De liefde vieren zoals die bij jullie past, kan op iedere plek.
 • Heb je nog goede ideeën over hoe we onze elopement kunnen invullen?
  Oh zeker wel! Het belangrijkste is, dat alles draait om jullie liefde voor elkaar. En omdat geen enkele relatie hetzelfde is, is iedere invulling van een elopement ook anders. Dus begin eens met nagaan wat jullie graag doen samen, wat er uniek is aan jullie relatie, en hoe jullie ideale weekend er uit ziet. Zijn jullie bijvoorbeeld echte knuffelaars die graag uren in bed en bad doorbrengen? Denk dan aan een knus huisje met een zacht bed, en een hot tub onder de sterren. Of zijn jullie actieve avonturiers die samen op zoek gaan naar adrenaline kicks? Dan past een boottocht over een gletsjermeer in IJsland wellicht goed bij jullie, of paardrijden door de Schotse highlands. Wanneer jullie mij als jullie elopementfotograaf willen, denk ik ENORM graag met jullie mee!
 • Ben je fulltime fotograaf?
  Hell yeah, best job in the world! Sinds 2011 fotografeer ik beroepsmatig, en sinds 2019 fulltime. Dat wil niet zeggen dat ik alleen elopements en bruiloften fotografeer, want ik hou ook van afwisseling - zolang opdrachten maar een link hebben met de natuur of het buitenleven. Voor elopements in het buitenland reserveer ik zo'n 3 plekjes per jaar, zodat ik ook voldoende tijd bij mijn gezin kan zijn.
Tumbleweed & Fireflies Photography - Anneleen en Thomas in Schotland-83.jpg

Let's go on an adventure together!

bottom of page