top of page
HR IceQueen Eva-4.jpg

Foto door Cindy Willems

WELKOM!

Mijn naam is Eva Krebbers, ik kom uit het wonderschone jaar 1981, en ik ben fotograaf. Fotograferen is het aller-aller-allerliefste wat ik doe: ik vang een magisch moment, een twinkeling in je ogen, die liefdevolle blik, je haar dat wappert in de wind en woosh.... daar is het. Iets heel normaals, is ineens veranderd in een tijdloze, betoverende herinnering die allerlei gevoelens oproept. Daarom doe ik wat ik doe.

Eigenlijk dekt het woord 'fotograaf' de lading niet. Ik ben een mooi-maker, herinneringen-vanger, verhalenverteller, en tijdstilzetter. Ik hou er van om de grenzen op te zoeken (letterlijk en figuurlijk - als je ooit met mij op reis bent geweest weet je dat ik altijd ook 'even het buurland mee wil pakken'). Want waarom standaard als het ook bijzonder kan zijn? En zo kijk ik ook tegen bruiloften en elopements aan; ik fotografeer de magische sfeer, het gevoel, de connecties, de details en de LIEFDE. Ik fotografeer wat jullie jullie maakt.

Woorden die bij mijn stijl horen: warm, sfeervol, avontuurlijk, tijdloos, moody, authentiek met aandacht voor emotie en humor, een vleugje artistiek, en storytelling.

 

Dromen & Magie

In 2019 heb ik mijn droom om FULLTIME fotograaf te zijn eindelijk kunnen realiseren, en werd het ook tijd voor een nieuwe naam:

Tumbleweed & Fireflies Photography. Beide zijn fenomenen uit de natuur die voor mij magisch zijn, en waar ik extatisch blij van word op de zeldzame momenten dat je ze te zien krijgt. Net zoals jij hoop ik, wanneer je mijn foto's ziet! 

Ik werk vanuit mijn daglichtstudio aan huis (dat staat in Vinkel, een klein gehucht vlakbij Den Bosch), en reis tegelijkertijd het hele land door - met als ik geluk heb zo nu en dan een opdracht in het buitenland.

Ik ben opgeleid als psycholoog én als fotograaf, en begon met analoog fotograferen en zelf ontwikkelen en afdrukken in een doka. Een hele fijne basis in deze digitale wereld.

Tumbleweed&Fireflies - smudge stick-1.jpg
zelfportret fabriek zuidermeer web-1.jpg

Hangbuikzwijntjes & Schotland

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in een boerderijtje met hangbuikzwijntjes, katten, kippen en een moestuin, dus daar is altijd wel wat te doen!
Ik haal energie uit op mezelf zijn (ben best een beetje introvert), en uit het aan gaan van nieuwe avonturen. Ik heb veel gereisd, en landen als IJsland, Zweden en Schotland zijn toch wel favoriet - hoewel ik ook hou van loom slenteren door oude mediterrane stadjes.
Ik ben graag in de natuur, kamperend met onze tipi of er op uit trekkend met Gele Bertha (onze kanariegele oude camper), of in mijn moestuin om bloemen te zaaien (en onkruid te plukken, helaas ;)). Zo nu en dan heb ik een creatieve bevlieging en ga ik naaien, breien, schilderen, of 'dingen mooier maken'. Ook volg ik een cursus goudsmeden.

Keuzes maken is niet mijn sterke kant, maar ik weet wel heel goed wat ik wil (en niet wil). En wat ik eigenlijk altijd wel wil, is in een kampvuur staren, naar de sterren kijken of in een hangmat liggen.
En onvergetelijke avonturen aan gaan.
Ga je mee?

  • moody fotografie trouwen in het bos

  • visual storyteller fotograaf vintage trouwjurk

  • bohemian bruiloft bohowedding elopement

  • fotograaf Den Bosch huwelijksfotograaf

  • trouwfotograaf bruidsfotograaf blote voeten bruiloft

04_edited.png

I'd love to hear about your plans, your wildest dreams, or your cat...

  • Instagram - Black Circle
  • b-facebook

Wohooo, one step closer to creating magic together!

LET OP:
Ik reageer altijd binnen 1 tot 3 werkdagen op een mail. Heb je nog niks gehoord? Check dan je spam, of stuur een Pm op instagram of via hello@tumbleweedandfireflies.com

Tumbleweed & Fireflies Photography - 2022 schotland-32_websize.jpg

Let's create together!

bottom of page