Investering

Zelf was ik nooit zo'n fan van 'Het Huwelijk', totdat ik me ineens op een strand in Nieuw Zeeland hoorde vragen aan mijn geliefde of hij met me wilde trouwen...Life is full of surprises! 2 weken later trouwden we voor de grap in Las Vegas, en daarna in Nederland 'voor het echie' tijdens een magisch kampeerweekend in de bossen. Cliché maar waar, het allerallerallerbeste weekend van mijn leven!

En nu, zoveel jaar later, komt dat gelukzalig gevoel weer helemaal terug bij het zien van onze foto's...de moeite waard dus om hier in te investeren :)

​Werkwijze- Visual Storytelling

 

Jullie liefde voor elkaar, en de mensen die dicht bij jullie staan, dat is waar het om draait. Die liefde en connectie, dat ene gebaar, die twinkeling in je ogen, dat leg ik vast - voor altijd.

Tijdens de dag zelf zullen er momenten zijn dat jullie amper merken dat ik aanwezig ben - maar voelt het ook alsof je beste vriend je schaduwt (op een niet creepy manier ;)).

Ik geef jullie aanwijzingen wanneer het nodig is en zorg er voor dat jullie je relaxed voelen, en verder zal ik vooral jullie verhaal vertellen door mijn lens.

Mijn stijl is warm, moody, sfeervol en dromerig.

Ik maak graag pure, soms artistieke foto's met gevoel voor detail, natuur en een vleugje humor!

Tijdens een huwelijk ben ik minimaal 6 uur aanwezig, een echte vereiste om jullie persoonlijke verhaal met alle bijbehorende emoties mooi vast te kunnen leggen.  Voor jullie reportage reserveer ik graag ongeveer 1 uur zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen voor mooie foto's.

Na afloop ontvangen jullie mooi bewerkte foto's op hoge resolutie via een online gallerij + op een mooie houten USB-stick.

Omdat ik het zo waardevol vind dat iedereen jullie prachtige momenten kan bewonderen, krijgen jullie ook een luxe mini-album dat wordt samengesteld door mij.

 

 
* Reviews *

= Wij hebben zo veel te danken aan Eva. Onze hele dag compleet en perfect vastgelegd. De sfeer van ons festival-thema is perfect tot uiting gekomen, mede dankzij de goede voorbereiding en tips van Eva. Op de dag zelf is zij erin geslaagd om samen met de videograaf alle key-momenten en het samenzijn met alle gasten perfect vast te leggen. We hebben door haar manier van werken optimaal van onze dag kunnen genieten en nu een prachtig naslagwerk van onze dag. Love you!

X van Milou +Wilco  =

= Wat ontroerend mooi! Inmiddels heel wat tranen hebben we weggepinkt.  We zijn allebei diep onder de indruk! Wat heb je een geweldig mooie weergave van de sfeer weten te maken. Er is niets te veel gezegd over jou! Willeke + Peter =

 
 

Tarieven

STORY OF LOVE  |  1395 €

6 uur fotografie huwelijk (starttarief)

+ Luxe mini-album (15 x 15 cm, 6 spreads)          (mét insider tip!) om alle opties te bekijken.

ELOPEMENT  |  1395 €

Intimate, small and authentic wedding with just the two of you (or max. 25 guests).

Starting from 6 hours, available worldwide.

LOVEshoot + MINI-album  |  295  €

LIFEstyle/ Newborn/ Familie/ Zwangerschapsshoot + MINI-album  |  295 € (t/m 5 personen. Per extra persoon 15 €)

MOESTUINshoot + MINI-album  |  295 €

Brandingshoot (zzp-er/eenmanszaak) + MINI -album + exclusieve beperkte licentie  |   345 € voor 1,5 uur.

Extra uur? 150 € / uur.

Fine art portret + afdruk op alu-dibond 20 x 30 cm  |  350 €


                                                                         - Reiskosten vanaf Vinkel (vlakbij Den Bosch)  |   0,35 euro/km  -

 

Klik hier voor ONLINE FOTOGRAFIECURSUSSEN ( Coronaproof!)


 

originele fotograaf

bohemian bruiloft

fotograaf Den Bosch

bruidsfotograaf creatief

trouwfotograaf

        *Den Bosch, the Netherlands  *  KvK 51372401 *  Tumbleweed and Fireflies Photography is onderdeel van Eva Krebbers Photography *

 

 

- Available for weddings, elopements and photoshoots worldwide -