Investering

Zelf was ik nooit zo'n fan van 'Het Huwelijk', totdat ik me ineens op een strand in Nieuw Zeeland hoorde vragen aan mijn geliefde of hij met me wilde trouwen...Life is full of surprises! 2 weken later trouwden we voor de grap in Las Vegas, en daarna in Nederland 'voor het echie' tijdens een magisch kampeerweekend in de bossen. Cliché maar waar, het allerallerallerbeste weekend van ons leven!

En nu, zoveel jaar later, komt dat gelukzalige gevoel weer helemaal terug bij het zien van onze foto's...het enige écht tastbare aandenken aan die dag, en onze kinderen genieten inmiddels volop mee bij het doorbladeren van het album. Priceless!

Tumbleweed & Fireflies Photography - Wedding Iris & Wouter-535.jpg

​Werkwijze- Visual Storytelling

 

Jullie liefde voor elkaar, en de mensen die dicht bij jullie staan, dat is waar het om draait. Die liefde en connectie, dat ene gebaar, die twinkeling in je ogen, dat leg ik vast - voor altijd.

Tijdens de dag zelf zullen er momenten zijn dat jullie amper merken dat ik aanwezig ben - maar voelt het ook alsof je beste vriend je schaduwt (op een niet creepy manier ;)).

Ik geef jullie aanwijzingen wanneer het nodig is en zorg er voor dat jullie je relaxed voelen, en verder zal ik vooral jullie verhaal vertellen door mijn lens.

Mijn stijl is warm, moody, sfeervol en dromerig.

Ik maak graag pure, soms artistieke foto's met gevoel voor detail, natuur en een vleugje humor!

Tijdens een huwelijk ben ik minimaal 5 uur aanwezig, een echte vereiste om jullie persoonlijke verhaal met alle bijbehorende emoties mooi vast te kunnen leggen.  Voor jullie reportage reserveer ik graag ongeveer 1 uur zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen voor mooie foto's.

Na afloop ontvangen jullie een ruime selectie van mooi bewerkte foto's op hoge resolutie via een online gallerij.

Omdat ik het zo waardevol vind dat iedereen jullie prachtige momenten kan bewonderen, zit daar een GE-WEL-DIG houten fotoalbum bij van 20x20 cm met 12 spreads dat wordt samengesteld door mij. Dit album kun je desgewenst ook nog upgraden tot een joekel van een liefdesalbum.

 

 
* Reviews *

= Wij hebben zo veel te danken aan Eva. Onze hele dag compleet en perfect vastgelegd. De sfeer van ons festival-thema is perfect tot uiting gekomen, mede dankzij de goede voorbereiding en tips van Eva. Op de dag zelf is zij erin geslaagd om samen met de videograaf alle key-momenten en het samenzijn met alle gasten perfect vast te leggen. We hebben door haar manier van werken optimaal van onze dag kunnen genieten en nu een prachtig naslagwerk van onze dag. Love you!

X van Milou +Wilco  =

= AAAAAAAAH!!!! EVA! WOOOOW!  Wat ontzettend, ongelofelijk te gek is dit!! Met tranen in onze ogen hebben wij, onder genot van een warm dekentje, deze fantastische preview bekeken. Wij zijn: “BLOWN AWAY”. Er zijn letterlijk geen andere woorden voor.  Een heel weekend hebben wij mogen genieten, maar jij maakt het mogelijk om dit weekend blijvend te herinneren.  Onze dank is GROOT en wij hebben enorm genoten van jouw gezelschap en jouw relaxte aura!

Heel veel liefs vanuit de zevende hemel,

Jeroen & Dieuwertje =

= Wat ontroerend mooi! Inmiddels heel wat tranen hebben we weggepinkt.  We zijn allebei diep onder de indruk! Wat heb je een geweldig mooie weergave van de sfeer weten te maken. Er is niets te veel gezegd over jou! Willeke + Peter =

 
 
TF_PHYSALIS_BLACK_OUTLINE.png

Tarieven

WEDDING  |  1895 €

6 uur fotografie huwelijk (starttarief)

+ Luxe houten album (20 x 20 cm, 12 spreads)        (mét insider tip!) om alle opties te bekijken.

Extra uren a 150€ / uur                                                    

ELOPEMENT  |  1495 €

Intimate, small and authentic wedding with just the two of you (or max. 25 guests).

Starting from 4 hours, available worldwide + my help with the planning

LOVEshoot + mini-album  |  325  €

Je ontvangt alle mooie foto's professioneel bewerkt.

LIFEstyle/ Newborn/ Familie/ Zwangerschapsshoot + mini-album  |  325 €

(t/m 5 personen. Per extra persoon 15 €)

Je ontvangt alle mooie foto's

professioneel bewerkt.

MOESTUINshoot + mini-album  |  325 €

Je ontvangt alle mooie foto's professioneel bewerkt.

BRANDINGshoot (zzp-er/eenmanszaak) 


                                                                        - Reiskosten vanaf Vinkel (vlakbij Den Bosch)  |   0,45 euro/km  -

 

GREEN LOVE
Omdat de natuur een grote rol speelt in mijn werk,
plant ik voor iedere bruiloft een boom & maak ik duurzame eco-albums.
Let it grow!