top of page
Zoeken

Pluktuinshoots en Moestuinshoots

Bijgewerkt op: 1 jun. 2023

Omdat ik zo dol ben op alles wat groen is en groeit en bloeit, vind ik het heerlijk om mensen met deze zelfde passie te fotograferen in hun (moes)tuin of in een pluktuin. Want wanneer je een mooie tuin of moestuin hebt, spendeer je daar veel tijd en energie aan. Je bent er trots op, en dat resultaat mag gezien worden! Ik kom daarom met liefde je bijzondere courgettes, grootste pompoenen en prachtige plukbloemen fotograferen. En jou zelf natuurlijk, terwijl je bezig bent met onkruid wieden, tomaten dieven of gewoon even van het zonnetje geniet onder een boom. Met je vingers in de aarde, en haar in de wind.

En heb je nou geen eigen tuin of moestuin, maar ben je wel dol op deze sfeer? Ik organiseer een paar keer per jaar een pluktuinshoot (bijvoorbeeld bij Bloemenweide Het Heidehuisje en pluktuin Miss Hyacinth) waarvoor je je kan opgeven. Ik fotografeer je dan terwijl je door de bloemenweides struint, met je armen vol wilde plukbloemen. Heerlijk! Van tevoren krijg je kledingadvies, en we maken er een onvergetelijke gebeurtenis van!

En heb je nou geen eigen tuin of moestuin, maar ben je wel dol op deze sfeer? Ik organiseer een paar keer per jaar een pluktuinshoot (bijvoorbeeld bij Bloemenweide Het Heidehuisje en pluktuin Miss Hyacinth) waarvoor je je kan opgeven. Ik fotografeer je dan terwijl je door de bloemenweides struint, met je armen vol wilde plukbloemen. Heerlijk! Van tevoren krijg je kledingadvies, en we maken er een onvergetelijke gebeurtenis van!Comentários


bottom of page