top of page
Tumbleweed & Fireflies Photography - Cornalijne-83_websize (1).jpg

RELAXED BOUDOIR & BOSBADSESSIE

Ken je dat liedje 'Easy like Sunday morning'? Dat is precies de vibe die een 'relaxed boudoir' shoot bij mij heeft: fijne muziek, een grote kop thee, een behaaglijk vest met daaronder je favoriete ondergoed en blote voeten. Het is een voorzichtige boudoirshoot die je vrouwelijkheid viert, precies zoals je bent: op je mooist, met alles wat jou JOU maakt (ja, ook de dingen waar je zelf misschien niet zo blij mee bent. En geloof me, die hebben we allemaal). Het is een persoonlijke shoot, waarbij het om jou gaat. Met een beetje huid, want je huid vertelt een verhaal - altijd smaakvol, zacht, sensueel (ipv seksueel), krachtig of juist kwetsbaar, en helemaal passend bij wie je bent. Neem dus ook gerust je lievelingsboek, konijn, of favoriete hobby mee. Want ik wil dat je jezelf herkent in deze foto's, en liefst wil ik je omver blazen en je laten zien dat je prachtig en zeker de moeite waard bent.

En ja, dat is zeker een beetje spannend en onwennig in het begin. En dat is niet erg. Soms leveren de dingen die we het engst vinden, het allermooiste resultaat op!

Een relaxed boudoir shoot begint met een warm welkom in mijn daglichtstudio Het Wolvenwoud (vlakbij Den Bosch), waar we eerst wat zullen drinken, kletsen en je garderobe doornemen. Je trekt een fijne, comfortabele outfit aan en ik geef je volop aanwijzingen en opdrachtjes. Van tevoren krijg je uitgebreide informatie zodat je je goed kan voorbereiden. Zodat we samen een prachtig tijdsdocument van jou neer kunnen zetten. Iets om voor altijd te koesteren, want je zal zien dat je over een x aantal jaar weer heel anders naar deze foto's en jezelf zal kijken.

Wanneer je deze bijzondere ervaring helemaal compleet wil maken, kun je ook een BOSBADSESSIE bijboeken. We starten dan warm en behaaglijk in mijn daglichtstudio en eindigen voor een bevrijdende en enerverende ervaring in de vlakbij gelegen natuur. Daar voel je het zonlicht en de wind op je huid, ruik je de aarde, herfstbladeren of regendruppels en voel je je één met de natuur. En ook hier bepaal jij wat je wel en niet wil laten zien. Deze bosbadsessie kun je ook afzonderlijk boeken, in alle jaargetijden.

Deze mooie vrouwen gingen je voor, en dit vonden ze er van:

 

Review Cornalijne:

Ik heb in het voorjaar een 'easy like a Sunday morning' shoot gedaan door Eva en wat was het een fantastische ervaring! 
Eva is een leuke en spontane persoon die je op je gemak maakt schitterende foto's maakt. Ik raad het iedereen aan om hier om wat voor reden dan ook een shoot te boeken echt een cadeautje aan jezelf.

Anker review

Review Djana:

Om mijn vrouwelijkheid te vieren was ik op zoek naar een fotografe die mij op de foto kon zetten zoals ik ben, en me ook wat uit mijn comfort zone kon halen voor wat meer intiemere foto's. Het concept van de fotoshoot van Eva sprak me enorm aan vanwege de locatie en de laid-back stijl die ze heeft.
Het beeld klopt helemaal met de ervaring: Eva is een super fijn mens die je snel op je gemak stelt, en doordat je naar haar prachtige omgeving reist voelt het net alsof je even op vakantie bent met jezelf.
Ik vond het een hele leuke fotoshoot en in de auto terug straalde ik helemaal van geluk. Het eindresultaat is prachtig en ik ben er echt ontzettend blij mee. Ook het ontvangen van een album maakt de ervaring helemaal af. Dankjewel Eva!
 
Liefs,
Djana

TF_PHYSALIS_WHITE_FILLED.png
TF_PHYSALIS_WHITE_FILLED.png
Anker prijzen

Investering

Relaxed boudoir shoot- fotoshoot van ongeveer 2 uur in daglichtstudio Het Wolvenwoud

- advies vooraf

- koffie, thee en iets lekkers

- inclusief ALLE mooi gelukte foto's (minimaal 50) in hoge resolutie

- een luxe velvet album van 20 x 20 cm en 12 spreads


 

595 € incl. btw

Bosbadshoot- fotoshoot van ongeveer 1 uur in de natuur nabij Den Bosch

- advies vooraf

- inclusief ALLE mooi gelukte foto's (minimaal 30), bewerkt en in hoge resolutie

- een linnen verrassingsalbum van
15 x 15 cm en 6 spreads


 

375 € incl. btw

 Boudoir & Bosbad
combi- fotoshoot van ongeveer 3 uur in daglichtstudio Het Wolvenwoud en de nabijgelegen natuur

- advies vooraf

- koffie, thee en iets lekkers

- inclusief ALLE mooi gelukte foto's (minimaal 100) in hoge resolutie

- een luxe velvet album in een velvet bewaardoos van 20 x 20 cm en 16 spreads


 

895 € incl. btw

bottom of page