top of page
Zoeken

Boek 'Slow Living' door Eva Krebbers bij Uitgeverij Snor

Bijgewerkt op: 26 mei 2023

In de corona-zomer van 2020, toen er niet zo veel te doen was, besloot ik om het idee wat ik had voor een boek uit te diepen. Ik vond een uitgeverij, Uitgeverij Snor, die razend enthousiast was over het concept en zo werd een droom al snel werkelijkheid!

Het werd een zomer van schrijven, fotograferen, interviews uitwerken en nadenken over layouts en vormgeving. Ik interviewde creatieve makers over hun ambacht, zoals wildplukster Marin van De Wilde School, Jessica van Studio Forrest Friends (botanisch verven), MaandagDaandag over de tradities in haar gezin en foodfotograaf Lucie Beck. Hoofdstukken over cider maken, vlechten met wilgentenen, natuurlijke cosmetica, ecoprinten, kaarsen en zeep maken en nog veel meer moois ontstonden. Dit basisboek voor een creatief en simpel leven is alles wat je nodig hebt voor een eh...simpeler en creatiever leven ;)

Inmiddels is er een 3e druk verschenen, en een Duitse versie bij Knesebeck genaamd Happy Handmade.

Te koop via de lokale boekhandel, of via www.evakrebbers.nl/slowliving. Een mailtje naar Eva via het contactformulier op mijn website werkt ook. Ik stuur je graag een gesigneerd exemplaar!
Comments


bottom of page