top of page
Tumbleweed & Fireflies Photography - moestuinshoot Kimberly-31_websize (1).jpg

PLUKTUINSHOOT

Wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond door een pluktuin struinen, gewapend met een mandje en schaar, om zo je eigen veldboeket samen te stellen? Niks toch!

Tijdens een pluktuinshoot fotografeer ik je op een ongedwongen en spontane manier, terwijl jij geniet van het plukken van mooie bloemen. 

Een keer per jaar organiseer ik bij verschillende pluktuinen een pluktuinshoot, die ideaal zijn om te boeken wanneer je een korte fotoshoot wil, of een leuk uitstapje zoekt om te doen met je beste vriendin of moeder/zus/kind enz. (Deze shoots zijn niet bedoeld voor zakelijke doeleinden van ondernemers/bedrijven, kijk in dat geval bij mijn brandingshoots :))

Voor 2023 zijn er op dit moment nog geen data en ben ik aan het peilen of er voldoende animo is. Wil je op de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent? Meld je dan hier aan:

 

 

Wil je liever een 1-op-1 fotoshoot in een pluktuin? Ook dat kan! Neem dan contact met mij op en we smeden een plannetje!. 

Eigenaren van pluktuinen en bloementuinen kunnen ook bij mij terecht voor het laten fotograferen van hun pluktuin, en voor het organiseren van een pluktuinshoot. 

 

bottom of page