top of page

Anna Wonders is een getalenteerde edelsmid in Nederland, met een grote liefde voor het land Ijsland. Ze liep daar stage bij een Ijslandse goudsmid, en keert sindsdien regelmatig terug om en workshops te volgen, en inspiratie op te doen. Voor haar nieuwe sieradenlijn raakte ze geïnspireerd door de vondsten uit de zee die ze aantrof op het strand van Eyrarbakki. 
Toevallig bevonden we ons tegelijkertijd op het prachtige Ijsland in de zomer van 2023, en we spendeerden een waanzinnige middag op het zwarte strand van Eyrarbakki. In deze brandingfotografie mocht de nadruk liggen op de wisselwerking tussen Anna en het strand, de inspiratie die ze daar op deed, met een bijrol voor de gouden sieraden die ze vervolgens creëerde. 

Zakelijke fotografie of een brandingshoot op locatie, in het buitenland, helemaal op maat naar jouw wensen en behoeften; ik ben de brandingfotograaf die graag met je meedenkt (en mee reist!) om je wildste dromen waar te maken!
Dus. Heb jij een idee voor een fotoshoot voor je bedrijf, of een wens waarvan je denkt ‘nahh dat zou fantastisch zijn maar dat kan toch helemaal niet…’ Soms kan het wel. Soms moet je het laten gebeuren. En soms ontstaat er dan fucking magic!

De sieradencollectie van Anna Wonders (voorheen Soling Jewellery) was te zien op de Dutch Design Week 2023 in Eindhoven. 
Website goudsmid Anna Wonders Jewellery


 

Tumbleweed & Fireflies Photography - Soling Jewels Ijsland-67.jpg

Brandingshoot voor Anne Wonders JewEllery in IJsland
 

bottom of page