Zoeken

Online tutorial Zwangerschapsfotografie en newbornfotografie voor partners - coronaproof

- Bijzondere tijden vragen om originele oplossingen -

Een bizarre tijd waar we nu in leven...Als fotograaf brak het mijn hart toen ik besefte dat zo veel stellen door de coronacrisis nu geen professionele foto's van hun zwangerschap of pasgeborene zouden hebben. Ik ben zelf moeder van 2, en kijk nog regelmatig met veel plezier (ook met onze kindjes) naar het album van die periode.

Daarom besloot ik om van een nood een deugd te maken, en heb ik alle ervaring die ik de laatste jaren als professioneel fotograaf heb opgedaan gebundeld in 2 tutorials. Ik heb het simpel gehouden, zodat je geen kennis nodig hebt van je camera en je ook met je telefoon kan fotograferen. Ik neem je stap voor stap mee, vanaf het begin, zodat echt iedereen hier mee uit de voeten kan!

De volgende onderwerpen komen aan bod: locatie, styling, licht, compositie en poses. De tutorial staat vol voorbeelden ter inspiratie of om na te maken. Desgewenst kan ik jullie foto's ook nabewerken voor een prachtig resultaat.


www.tumbleweedandfireflies.com/fotografiecursussen


Ik hoop jullie hier mee te helpen om een waardevolle herinnering te creëren aan deze speciale tijd!

Liefs, Eva

P.S. Ook origineel als (kraam)cadeau!

Mocht je dit cadeau willen doen aan je vrouw/partner/bevriend koppel/ collega/(klein)kind, dan kan ik je ook een mooie cadeaubon sturen zodat het éxtra leuk is om te geven en krijgen. Koop dan de tutorial hieronder, stuur me een mail (onderwerp: cadeaubon) met het adres, en ik stuur de bon kosteloos naar jullie op!