top of page
Zoeken

Food styling en fotografie workshop

Vorige week volgde ik een 1 op 1 workshop bij Lucie Beck over Food Fotografie en Styling. Ik kwam Lucie's werk tegen op Instagram, en zo kwam het dat ik ineens voor haar voordeur in het pittoreske Breukelen stond. 3 uur lang praatten we over onze liefde voor fotografie, styling en oh ja, fooood! We gingen aan de slag met het stylen van 3 verschillende settings, en ik mocht ALLES gebruiken uit haar kasten vol bordjes, oud bestek, en linnen servetten in alle kleuren...

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik een verzamelaar ben; alles wat ik mooi vind (en meestal zijn dat oude, eh, vintage items) vindt een weg naar ons huis/schuur/zolder. En als je mij nog wat beter kent, weet je ook dat ik niet de meest geordende persoon ben. Al deze items staan dus kriskras verspreid, soms geordend in een retro apothekerskastje, maar meestal ergens in verhuisdozen/in de bestekla/ als decoratie op de slaapkamer enz. Want ik ben van mening dat het mooi is om oude voorwerpen een tweede leven te gunnen, en het dus ook te gebruiken.

Terug naar de workshop: na het zien van Lucie's geordende kasten, is voornemen nr. 1 van mij om ook een kast netjes in te delen met stylingspullen. Orde en zo. Regelmaat. Reinheid ook, vooral.

Yeah right...na thuiskomst ben ik meteen de schuur ingedoken, heb een oude plank gepakt, wat kersen, mijn oma's roze schaal en mijn schoonoma's kristallen wijnglas om een eigen set te stylen.

Misschien is een opruimworkshop ook wel wat voor mij...


bottom of page