top of page
Zoeken

Fine Art Portraits


Heb je dat ook wel eens, dat je iemand ziet lopen op straat en dat je die persoon dolgraag zou willen fotograferen? En dat je dan niet durft? Ik heb dat dus regelmatig...en laat dan ook regelmatig een topmodel in spe voorbij lopen.

Maar nu niet meer! Dit roodharige meisje spotte ik toen ik met mijn eigen kinderen bij een draaimolen op de kermis stond. Ik kon haar niet eens heel erg goed bekijken, want ze rende vol energie weg. Gelukkig wist ik haar ouders te traceren, en zonder na te denken stapte ik op hen af en gaf hen mijn kaartje. Ze reageerden heel positief, en na wat weken stond deze beauty voor mijn camera.

Ik had nagedacht over de outfit en de styling, en mijn kleine model bleek ook nog eens heel fotogeniek te zijn.

Ik krijg steeds meer aanvragen voor deze fine art portretten van kinderen, en vind het altijd heel bijzonder om iemand's kern proberen vast te leggen. Neem gerust contact met mij op als je ook zo'n bijzonder portret van je kind wil. Ik fotografeer kinderen vanaf 3 jaar.


bottom of page