Zoeken

Eerste blogpost, woot!

Een blog. In mijn hele leven is dit zo ongeveer blog #5, waarvan de voorgangers allemaal een vroege dood zijn gestorven. En nu dus toch weer een nieuwe poging, omdat ik het belangrijk vind om naast de verhalen die ik met mijn beelden vertel ook zo nu en dan wat met woorden duidelijk te maken. En schrijven vind ik gewoon leuk. Daarom dus.

Trek me maar aan m'n jasje als het hier te stil blijft...;)

Oh, en dit ben ik dus:

Ik op onze festivalbruiloft, in de regen but who cares!

originele fotograaf

bohemian bruiloft

fotograaf Den Bosch

bruidsfotograaf creatief

trouwfotograaf

        *Den Bosch, the Netherlands  *  KvK 51372401 *  Tumbleweed and Fireflies Photography is onderdeel van Eva Krebbers Photography *

 

 

- Available for weddings, elopements and photoshoots worldwide -